Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει στη δράση ο Μαραντόνα!! (video)

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής και η «Ole» ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα 53 του χρόνια.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, σε ηλικία 53 ετών! Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας «Olé», σύμφωνα με το οποίο η Ντεπορτίβο Ριέστρα, ομάδα της 5ης κατηγορίας στην Αργεντινή, υπέβαλε επίσημο αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία (AFA) για να εντάξει τον «πίμπε ντ΄ όρο» στο ρόστερ της.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζη της «Olé», η ομοσπονδία είναι έτοιμη να συγκατατεθεί κι έτσι ο Μαραντόνα θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ριέστρα στις 23 Μαρτίου στον αγώνα εναντίον της Ελ Πορβενίρ, στο Σαν Λορέντσο. Όπως φαίνεται ήταν ο ίδιος ο Μαραντόνα που συνέλαβε την ιδέα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την πρόταση του φίλου του και μάνατζερ Βίκτορ Στινφάλε, ο οποίος έχει επαγγελματική σχέση με τη Ριέστρα και του είχε προτείνει να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου. «Εγώ θέλω να παίξω», ήταν η απάντηση του Μαραντόνα.
«Προφανώς, το γεγονός ότι ο Ντιέγκο επιστρέφει για να φορέσει το νούμερο 10 στα 53 χρόνια του είναι θέμα μάρκετινγκ» εκτιμά η εφημερίδα της Αργεντινής, τονίζοντας ότι ο Στινφάλε είναι ο ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος που αποτελεί χορηγό της Ριέστρα και υπογραμμίζοντας τον μεγάλο αντίκτυπο που θα είχε ένα τέτοιο εγχείρημα. Η AFA αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» ως την επόμενη Τρίτη, ενώ το παιχνίδι ενδέχεται να μεταδοθεί από την τηλεόραση.



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: