Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Βεργέτης: «Έχουμε ξεχωρίσει 2-3 παίκτες»

Για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στην Αυστρία και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Αρκάδων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αρκαδίας ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: «Έχουμε ξεχωρίσει 2-3 παίκτες»
Για τους παίκτες που έχει στο μυαλό του και αποτελούν τους μεταγραφικούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Στάικος Βεργέτης σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Τρίπολης μίλησε στον «Αρκαδία 93.8» για το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στον «Αρκαδία 93.8»:

Για την επιλογή της Αυστρίας για την προετοιμασία του Αστέρα: «Κατόπιν του προγραμματισμού για κάποια ανταγωνιστικά φιλικά λόγω ετοιμότητας θέλαμε ένα μέρος κοντά σε Αυστρία και Γερμάνια. Είναι πολύ ωραίο μέρος και ιδανικό για τον λόγο που θέλουμε να πάμε. Είναι ένα μέρος που έχει αυτά που χρειάζονται για την αποκατάσταση. Έχει πολλά γήπεδα κοντά στο ξενοδοχείο σε καλή κατάσταση και μέσα σε απόσταση 30 λεπτών μπορείς να βρεις δυνατές ομάδες ώστε να πάρεις μια εικόνα της ομάδας απέναντι σε δυνατές ομάδες».

Για το αν υπάρχει κάποια νέα μεταγραφή: «Οι παίκτες μας είναι ο πρώτος άξονας που έχουμε στο μυαλό μας. Βλέπουμε παρά πολλούς παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας μιλάνε με 2-3 που έχουμε δει και έχουμε ξεχωρίσει. Στόχος μας είναι να βρούμε παίκτες σε καλή κατάσταση ώστε να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι και γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ονόματα γιατί δεν υπάρχει λόγος».

Για τον κ. Καλαποθαράκο: «Ήταν επιβεβλημένο να πάρουμε κάποιον προπονητή φυσικής κατάσταση. Ο κ. Καλαποθαράκος είναι πολύ έμπειρος και έχει κάνει μεγάλα πράγματα στην καριέρα του και χρειαζόμασταν έναν έμπειρο γυμναστή για να μπορεί να δουλέψει και όταν θα λείπω για κάποια σεμινάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: