Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Δεν είναι πραγματικός αντίπαλος η Αγγλία»

290420141021014255588_2
Με υποτιμητικά λόγια για την ομάδα της Αγγλίας μίλησε ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε πως η Αγγλική ομάδα δεν είναι πραγματικός αντίπαλος για την Ιταλία και πως τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν έναν έμπειρο παίκτη που να ξέρει πως είναι να παίζει μετά τα προημιτελικά.
«Δεν βλέπω την Αγγλία σαν μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία», σημείωσε αρχικά. «Δεν λέω ότι η Ιταλία είναι φαβορί, αλλά έχουμε την ψυχολογία και έμπειρους παίκτες και να εκπλήξουμε τους ανθρώπους. Δεν νομίζω πως η Αγγλία το έχει αυτό», επεσήμανε.
«Έχουμε παίκτες που έχουν κερδίσει το Μουντιάλ. Δεν νομίζω πως η Αγγλία έχει έναν παίκτη που να ξέρει πως είναι να παίζει μετά τα προημιτελικά. Στο εναρκτήριο παιχνίδι, θα πρέπει να σεβαστούμε την Αγγλία επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα», δήλωσε μεταξύ άλλων και προσέθεσε: «Έχουν ίσως δύο ή τρεις παίκτες που μπορούν να μας… βλάψουν, αλλά αισθανόμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη διοργάνωση και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: