Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ήττα-αποκλεισμός για Εθνική Νέων!!

Την ήττα με σκορ 4-2 γνώρισε η Εθνική Νέων από το αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Ήττα-αποκλεισμός για Εθνική Νέων
Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για την Εθνική Νέων, που έχασε από το Βέλγιο με σκορ 4-2 και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μετά τα τέρματα του Μουσοντά (27’, 55’).

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Ελλάδα έκανε την αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με τα γκολ των Κρητικού και Δεληγιαννίδη στο 59' και το 61'.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε συνέχεια και οι Βέλγοι κατόρθωσαν –με τον Σκρίβερς αυτήν τη φορά- να βρουν άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (63’, 89’), ενώ για περίπου είκοσι λεπτά η Εθνική Νέων έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βούρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βούρος, Παντελάκης, Δεληγιαννίδης, Φούντας, Τζανουλίνος (46' Κρητικός), Ρούσσος (79' Μήλιος), Δώνης, Βέργος (74' Πολίμος).

ΒΕΛΓΙΟ: Πιράρντ, Καστανιέ, Ντεναγέρ, Γιασάρ, Ελ Μεσαουντί, Μαρκέ, Γκέρκενς, Μουσοντά (79' Χέντρικ), Ντεντονκέρ, Γκιγιαουμέ (58' Σκρίβερς), Ντιερκ (90' Γκάλβεζ Λόπεζ).

Στον τελευταίο της αγώνα, την Δευτέρα 2/6 και ώρα 20:00, η ομάδα του Θόδωρου Παχατουρίδη θα αντιμετωπίσει την Ουαλία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: