Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Ψαλίδι» σε τρεις από Ντελ Μπόσκε!

Τα σχέδια του για την αποστολή της εθνικής Ισπανίας στη Βραζιλία ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αφού «έκοψε» τρεις επιπλέον παίκτες .

«Ψαλίδι» σε τρεις από Ντελ Μπόσκε
Από τον καναπέ τους (ή στην καλύτερη περίπτωση από κάποια κερκίδα στη Βραζιλία) θα παρακολουθήσουν το προσεχές Μουντιάλ ο Χεσούς Νάβας (Μάντσεστερ Σίτι), ο Αντερ Ιτουράσπε (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και ο Αλμπέρτο Μορένο (Σεβίλλη).

Μετά το τέλος του φιλικού των «φούριος ρόχας» κόντρα στη Βολιβία (νίκη με 2-0 για τους Ίβηρες), ο προπονητής της ομάδας γνωστοποίησε ότι δεν υπολογίζει στα σχέδια του τους τρεις ποδοσφαιριστές, μειώνοντας τους επιλεχθέντες σε 24. Την τελευταία θέση ανάμεσα στους… κομμένους θα την αποφασίσει πιθανότατα αύριο ο πολύπειρος κόουτς, με το καμπανάκι να χτυπάει για τους Χουανφράν και Ντιέγκο Κόστα οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντελ Μπόσκε θέλει και τους δύο παίκτες στην 23μελή αποστολή, όμως δε θα ρισκάρει να πάρει κάποιον μαζί του που δε θα μπορεί να προσφέρει τα δέοντα. Αντίθετα, ο Φερνάντο Τόρες φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα, αφού όλα δείχνουν πως ο τεχνικός της Ισπανίας θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή: «Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Τόρες και για αυτό βρίσκεται μαζί μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνει», είπε σχετικά ο Ντελ Μπόσκε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: