Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ούτε να… ακούει για Αγγλία ο Βέλα!

Ούτε… λεπτό δεν ευχαριστήθηκε στην Αγγλία και στην «περιπέτειά» του με την Άρσεναλ ο Κάρλος Βέλα, βάζοντας… φρένο στις φήμες περί πιθανής επιστροφής του.

Ούτε να… ακούει για Αγγλία ο Βέλα
Δεν θέλει να θυμάται τις μέρες που πέρασε στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ ο Κάρλος Βέλα. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Σοσιεδάδ που τις τελευταίες ημέρες «συνδέεται» με ενδεχόμενη επιστροφή του στους «κανονιέρηδες», παραδέχθηκε ότι τα πράγματα στο Νησί ήταν δύσκολα και δεν θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του εκεί.

Στην επταετία που άνηκε στους Λονδρέζους, πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα ως δανεικός… πέρα-δώθε, εξ’ ου και οι μόλις συνολικά… 29 συμμετοχές που μέτρησε με την φανέλα της ομάδας του Βενγκέρ.

«Η πλειονότητα του ρόστερ της Σοσιεδάδ είναι απ’ τις ακαδημίες και γι’ αυτό υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Ποτέ δεν ένιωσα άνετα στο Λονδίνο, δεν το ευχαριστήθηκα στιγμή. Όταν όμως πήγα στη Σοσιεδάδ, βρήκα ένα μέρος που ήμουν χαρούμενος και μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι πολύ περίεργο το αγγλικό ποδόσφαιρο και έχει αρκετές διαφορές με το ισπανικό που με διευκολύνει σε πολλές περιπτώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: