Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Απέκλεισε τον Ιτούδη με ανατροπή η Γαλατάσαραϊ!

Κάνοντας ανατροπή από το -14 στο δεύτερο μέρος, η Γαλατάσαραϊ επικράτησε της Μπάνβιτ του Ιτούδη και με 3-1 πέρασε στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ομπράντοβιτς.

Απέκλεισε τον Ιτούδη με ανατροπή η Γαλατάσαραϊ
Για ένα ημίχρονο, η Μπάνβιτ έδειχνε αποφασισμένη και ικανή για το 2-2. Προηγείτο με +14 (28-42) της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και κυριαρχούσε στο παρκέ, αλλά στο δεύτερο μέρος άλλαξαν όλα και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 73-66. Έτσι πέρασαν στους τελικούς, όπου με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι πρωταθλητές με τρομερή αντεπίθεση κάλυψαν τη διαφορά από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην τρίτη περίοδο (53-53) και ξέφυγαν με +13 (66-53) στα μέσα της τέταρτης περιόδου και «καθάρισαν» το ματς. Ο Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι με 19 και ο Κάρλος Αρόγιο με 18 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

Για τους ηττημένους, που ήταν πρώτοι στην κανονική περίοδο με μόλις δύο ήττες, ο Σάμι Μεχία με 13 και ο Τσεχβέρ Οζέρ με 12 πόντους πάλεψαν περισσότερο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: