Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ψάξιμο για τον… αντί-Γκατούζο!

Μετά το «ναυάγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο, η διοίκηση του ΟΦΗ έχει βγει ξανά στις… αγορές για να βρει τον νέο προπονητή της ομάδας. Κυρίως στην Ιβηρική Χερσόνησο ψάχνουν οι Κρητικοί.

Ψάξιμο για τον… αντί-Γκατούζο
Το «μπαμ» με τον Γκατούζο στον πάγκο δεν επετεύχθη -μετά τις αντιρρήσεις των συνεργατών του- και πλέον ο ΟΦΗ είναι αναγκασμένος να αναζητήσει αλλού τον διάδοχο του Σα Πίντο.

Ήδη ο Μάνθος Πουλινάκης χειρίζεται αποκλειστικά τις… έρευνες, καθώς έχει χαθεί αρκετός χρόνος και στόχος είναι να μην περάσει κι άλλο διάστημα χωρίς «καπετάνιο» στο τιμόνι. Άλλωστε σιγά-σιγά θα πρέπει να τεθούν όλα τα μεταγραφικά επί τάπητος, κάτι που εξίσου -προφανώς- καθυστερεί απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής. Ακόμα δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα νέα ονόματα.

Στόχος βέβαια της διοίκησης είναι να βρεθεί ο «εκλεκτός» απ’ τις Ισπανία ή Πορτογαλία, κάτι που ήταν και το αρχικό πλάνο, προτού μπει… σφήνα ο Ιταλός. Απ’ τη νέα εβδομάδα αναμένεται να κορυφωθεί η αναζήτηση και να δοθούν τα… κρητικά κλειδιά σε κάποιον έμπειρο κόουτς που θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: