Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σχέδια για... Football League στον Άρη!

Πραγματοποιήθηκε άτυπο ΔΣ το Σάββατο στον Άρη με τον Παναγιώτη Στεφανίδη να ενημερώνει τα μέλη της διοίκησης για τα σχέδια που κάνει για τη F. League. Ουδέν σχόλιο για τον πλάνο Γαλανού για Γ’ Εθνική.

Σχέδια για... Football League στον Άρη
Ενημέρωση στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Άρη, για τις επαφές που είχε στην Αθήνα, έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης στο άτυπο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αρκετός χρόνος της σύσκεψης αφιερώθηκε συζητώντας για το πώς θα πρέπει να οργανωθεί το τμήμα μάρκετινγκ. Επιπλέον, έγινε αναφορά και στο θέμα του προπονητή, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης μοιάζει φαβορί για την κάλυψη της θέσης, με την προϋπόθεση ότι οι «κίτρινοι» θα παίξουν στην Football League.

Δεν σχολιάστηκε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου επενδυτή, Γιώργου Γαλανού, ο οποίος κάνει πλάνα για Football League 2. Ούτως ή άλλως την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί επισήμως η διοίκηση μέσω συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει, πιθανόν την Πέμπτη.

Πάντως, την απόφαση θα πάρει ο κόσμος στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου. Τότε, θα ψηφιστεί αν θα προχωρήσει ο σύλλογος με το πλάνο Στεφανίδη, που προβλέπει συμμετοχή στη Football League ή με αυτό του Γαλανού, που σχεδιάζει ειδική εκκαθάριση της ΠΑΕ και πτώση στη Football League 2.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: