Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού!

Όπως αναμενόταν, η ένσταση του Παναθηναϊκού για το κύρος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ… έπεσε στο κενό και ο Ολυμπιακός προηγείται και τυπικά 2-1 στη σειρά. Ποιο το σκεπτικό.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού
Στο… κενό έπεσε -όπως αναμενόταν- η ένσταση που κατέθεσε χθες το βράδυ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής -βάσει της απόφασης- έκρινε πως οι υπεράριθμοι άνθρωποι στον ερυθρόλευκο πάγκο πριν την έναρξη δεν έκριναν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κι ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος για επανάληψη του ματς.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι Πειραιώτες διατηρούν κανονικά το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών και την Κυριακή στο ΣΕΦ έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Η ανακοίνωση:

Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: