Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Δύσκολα και στο μπάσκετ…»

galilaias
Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε στον ARENA FM 89,4 για όλα τα θέματα που απασχολούν τους “κίτρινους” το τελευταίο διάστημα. Τόνισε ότι τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα και για τον μπασκετικό Άρη ενώ αναφορικό με τον Βεζένκοφ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Η διοίκηση είναι έτοιμη, είμαστε πέντε και θα πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, τα προβλήματα βέβαια και τα θέματα παραμένουν τα ίδια και έχω την εντύπωση πως έτσι όπως κύλισε η χρονιά λόγω τον εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κόσμος ίσως δεν έχει αναληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης που υπάρχει και στο μπάσκετ. Αναλογικά θα έλεγα είναι και πιο δύσκολα από το ποδόσφαιρο.
Στο ποδόσφαιρο τα έσοδα και οι χορηγίες είναι πολύ μεγαλύτερη ενώ στο μπάσκετ είναι μετρημένα κουτιά και περιορισμένα».
Αναφορικά με την πώληση που ακούγεται δυο παικτών: «Θα το ξαναπώ ακόμα μια φορά, πώληση Βεζένκοφ δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ρήτρα οπότε δεν τίθεται θέμα πώλησης. Όσο για το Μποχωρίδη έχει κλειστό συμβόλαιο οπότε θα ήταν πιο πιθανό κάτι τέτοιο να το πει κάποιος. Η ρήτρα του θα είναι και το ερχόμενο καλοκαίρι η ίδια».
Για το θέμα προπονητή: «Δεν έχουμε κλείσει, είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα και θα θέλαμε να το αποφασίσει η νέα διοίκηση. Ο κ.Μίνιτς θεωρείται παρελθόν, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: