Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ένα βήμα και γράφει ιστορία!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και την ευκαιρία του να γράψει ιστορία! 
Μεγάλη βραδιά για τους φίλους του Ολυμπιακού. Πολύ μεγάλη. Ο Θρύλος έσπασε το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, έκανε το 2-1 και ξόρκισε και την κατάρα του ΟΑΚΑ. Μια κατάρα, που οι Πειραιώτες την είχαν δημιουργήσει και μόνοι τους, αλλά και με… non call σφυρίγματα.
Ο Ολυμπιακός πήρε το πολυπόθητο διπλό και πραγματοποίησε το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Και το σημαντικότερο; Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει στα τρία έως τώρα παιχνίδια, ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και δείχνουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς επέστρεψαν από το 24-8 του Παναθηναϊκού, προηγήθηκαν, αλλά στο τέλος τα θαλάσσωσαν. Στο δεύτερο ματς έκαναν πάρτι και στο τρίτο έσπασαν την έδρα, έστω και αν στο τέλος, έκαναν τα εύκολα δύσκολα.
Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας και κρατούν χαμηλούς τόνους. Για να σηκώσεις την κούπα, πρέπει να κερδίσεις τρία ματς και όχι δύο. Και ο Ολυμπιακός την Κυριακή, πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και χωρίς να έχει το μυαλό του σε φιέστες.
Αν έρθει ο τίτλος, ο Θρύλος θα γράψει ιστορία. Γιατί πολύ απλά, στη φετινή σεζόν όλα τα ομαδικά αθλήματα θα έχουν ερυθρόλευκο χρώμα. Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ και στο πόλο και απομένει το μπάσκετ. Και αν έρθει και η κούπα που απομένει τότε ο Ολυμπιακός θα γίνει ομαδικός σύλλογος που θα το έχει καταφέρει. Για αυτό είναι Θρύλος…
Υ.Γ. Ατυχέστατες και απαράδεκτες οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Προσωπικά καταλαβαίνω την πίκρα της ήττας, την θολούρα. αλλά όταν είσαι πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας δεν ξεφεύγεις, ειδικά σε live δηλώσεις. Και φυσικά μιλάμε για Παναθηναϊκή συμμαχία...
Υ.Γ. (1). Μα κανένας σεβασμός στους… αγώνες του Σχινά. Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή.
Υ.Γ. (2). Ήθελα να ήξερα, που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός και… είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: