Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Έλληνες και Ξένοι Διεθνείς είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το Τρόπαιο!!

Λίγο πριν την έναρξη του FIFA World Cup 2014, Έλληνες και Ξένοι Διεθνείς είναι έτοιμοι να τα δώσουν ΟΛΑ για το Τρόπαιο!

Έλληνες και Ξένοι Διεθνείς είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το Τρόπαιο!
Δείτε τις φωτογραφίες των μεγαλύτερων αστεριών του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την adidas

Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να τα δώσει όλα.

Είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή, είναι το μέρος όπου συναντιούνται οι καλύτεροι και δημιουργούνται τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά είδωλα.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή τα δίνεις όλα ή πας σπίτι σου. Στέκεσαι όρθιος ή πέφτεις. Προχωράς ως μια ομάδα ή διαλύεσαι. Είναι άσπρο ή μαύρο. Είναι allin or nothing.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, η adidas φωτογραφίζει τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης, έτοιμους για μάχη!

Αστέρια όπως οι Messi, Di Maria, Diego Costa, Lampard, Benzema, Ozil, Gerrard, Xavi, Marcelo αλλά και οι Έλληνες Καρνέζης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος και Μανιάτης διαλέγουν τα όπλα τους, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της συλλογής Battle Pack της adidas και κάνουν την επιλογή τους: #allin or nothing.

Τα adidas Battle Pack περιλαμβάνουν το adizero f50, το predator, το nitrocharge, το 11pro και το adizero f50 Messi και κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του ασπρόμαυρο μοτίβο μάχης που το κάνει να ξεχωρίζει στο γήπεδο. Τα Battle Pack είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα στα καταστήματα της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: