Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Διαψεύδει… τα πάντα ο Μήτρογλου!

Την… φαντασία των Τούρκων να επινοήσουν δηλώσεις του, διέψευσε ο Κώστας Μήτρογλου. Σε αυτές φερόταν να λέει πως η Φούλαμ ήταν η χειρότερη επιλογή και ότι έχει προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία.

Διαψεύδει… τα πάντα ο Μήτρογλου
Τις δηλώσεις που του… φόρτωσαν οι Τούρκοι διέψευσε κατηγορηματικά ο Κώστας Μήτρογλου.

Οι γείτονές μας… επινόησαν λόγια του διεθνούς φορ όπου μεταξύ άλλων φερόταν να λέει πως: «Η απόφαση να πάω στη Φούλαμ ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Την επόμενη περίοδο δεν θα αγωνίζομαι στη Φούλαμ».

Ενώ στη συνέχεια του χρέωναν και δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του, όπου ο «Μητρογκόλ» παρουσιαζόταν να ισχυρίζεται ότι: «Υπάρχουν προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία, αλλά δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην πατρίδα μου, θέλω να παίξω στο Champions League την επόμενη περίοδο και θα μάθετε λίαν συντόμως την απόφαση μου».

Φυσικά όλα αυτά ήταν προϊόν της φαντασίας των τουρκικών δημοσιευμάτων και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θέλησε μέσω Twitter να πάρει θέση και να τα βάλει όλα σε μια τάξη, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

«Θέλω να υπογραμμίσω πως ποτέ δεν μίλησα σε τουρκικά Μέσα. Το όνειρό μου είναι έτοιμο να ξεκινήσει και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Τα πάντα για την Ελλάδα», έγραψε σχετικά ο Μήτρογλου.

kostasmitroglou         @kmitroglou
I want to clarify that I never talked to any Turkish media! Our dream is about to begin and that's what only interests me. All for Greece!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: