Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Γκαζιάρα» στο μπαράζ η Ξάνθη

Νίκη (4-1 την Εθνική Ενόπλων) που συνδυάστηκε με νέα καλή εμφάνιση πέτυχε η Ξάνθη στο φινάλε των φιλικών, πριν το μπαράζ παραμονής.

«Γκαζιάρα» στο μπαράζ η Ξάνθη
Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι ενόψει του μπαράζ παραμονής έδωσε η Ξάνθη την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας την Εθνική Ενόπλων. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά επικράτησε 4-1 και έδειξε σε ακόμα ένα τεστ πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο για να παίξει την τελευταία «ζαριά» στις 8 Ιουνίου για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι ακρίτες είχαν ήδη πετύχει τρία τέρματα με τους Μάνταλο (12’), Σολτάνι (30’) και Μαρίν (58’), ενώ το… καρέ ήρθε απ’ τον Τριάδη (80’) που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή.

Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Κυριακίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Κάλβο, Σολτάνι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Τσέμα, Χοσέμι, Ράνος, Σουάρεζ, Τριάδης, Κολλαράς, Νάκας, Παπαδημητρίου.

Στην βασική 11άδα της Εθνικής Ενόπλων ήταν οι: Λυμπερόπουλος, Μπέριος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Αρκούδας, Μαργαρίτης, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Κίτσιου, Λυκογιάννης και Μπουγατσιάς ενώ έπαιξαν και οι: Γιαννακόπουλος, Ηρακλής, Μητροφάνης, Αυλωνίτης, Δεληζήσης, Πασάς, Τσιλιγκίρης, Θάνος, Ρουμπουλάκος και Αργυρόπουλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: