Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Θέλουμε τον Ηρακλή»

iraklis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Μιχάλης Στοΐτσας από την κίνηση «Αναγέννηση», που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ Ηρακλής. Τόνισε ότι είναι διατεθειμένοι ακόμα και σήμερα(30/5) να αναλάβουν τα χρέη της ομάδας και όπως δήλωσε θα επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση.
Τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είμαστε διατιθέμενοι να αναλάβουμε αυτή την στιγμή τα χρέη που έχει η ΠΑΕ που είναι κοντά στο 1.5 εκ, ευρώ. Προσπαθήσαμε και τον Νοέμβριο και  πριν τα πλέι οφ, μαζί με τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη αλλά δυστυχώς δεν υπάρξε κανένα αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο ρίσκο για μας, σε μια τέτοια εποχή να αναλάβουμε όλα αυτά τα χρέη αλλά ο κ. Παπαδόπουλος δεν δίνει την ομάδα. Δε ξέρω γιατί δεν την δίνει , η ομάδα καταστρέφεται μέρα με την ημέρα.
Ο Ηρακλής χρειάζεται σχεδιασμό και προγραμματισμό, δεν μπορούμε να αφήσουμε πάλι την ομάδα σε αυτή την καταστροφή . Είναι καταστροφική η πορεία του.
Θα επανέλθουμε νε νέα πρόταση, είμαστε όλοι Ηρακλειδείς, αγαπάμε την ομάδα και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ήτανε. Έχουμε μαζευτεί πολλοί για να έχουμε και την οικονομική δυνατότητα.
Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε σήμερα, τα χρέη της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: