Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Άγριο ξύλο και αναβολή! (video)

Μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ. Λιπόθυμος οπαδός της Ένωσης στο παρκέ! Οριστική αναβολή στο παιχνίδι!

Άγριο ξύλο και αναβολή! (video)
«Κόλαση» στο κλειστό του Πανελληνίου, πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ.

Για αδιευκρίνιστους -μέχρι στιγμής- λόγους άρχισαν οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των αστυνομικών δυνάμεων περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Άμεσα οι διαμάχες πήραν έκταση και μεταφέρθηκαν στο παρκέ του γηπέδου, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Αξίζει να σημειωθεί πως το κλειστό του Πανελληνίου ήταν κατάμεστο, με χίλιους φίλους της «Ένωσης» να δίνουν το «παρών»

Οπαδός της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο κόσμος αποχώρησε απ' το κλειστό και παρέμεινε στο εξωτερικό του γηπέδου.

Μισή ώρα περίπου αργότερα, η ατμόσφαιρα καθάρισε, οι οπαδοί της «ένωσης» επέστρεψαν στις εξέδρες και συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ διαιτητών και αστυνομίας, για να καθοριστεί η τύχη της αναμέτρησης.



Εν τέλει κι έπειτα από 45 λεπτά, ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Το φύλλο αγώνα έκλεισε, με αποτέλεσμα το ματς να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει την Δευτέρα (2/6) για την τύχη του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να οριστεί εκ νέου για την προσεχή Τρίτη (3/6) στο ίδιο γήπεδο και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς θεατές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: