Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Έτοιμη για το τεστ!

Στη Λισαβόνα, εκεί που πριν δέκα χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, τεστάρει τις δυνάμεις της η Εθνική που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το φιλικό κόντρα στην Πορτογαλία.

Έτοιμη για το τεστ
Με μια χαλαρή –όπως συνηθίζει πριν τους αγώνες- προπόνηση ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδας την προετοιμασία της για τον αποψινό φιλικό αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία (21:30, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Με τους Ίβηρες δεν θα αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα.

Από το κανάλι της ΕΠΟ στο youtube δημοσιοποιήθηκαν πλάνα από την προπόνηση, τα οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε:


Ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τη «γαλανόλευκη». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, με εσωτερικούς μέσους τους Μανιάη και Τζιόλη. Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μπέντο θα χρησιμοποιήσει τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νέτο, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Μουτίνιο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Βαρέλα, Νάνι (Ράφα) και Ποστίγκα. Στον πάγκο στον πάγκο είναι οι Μπέτο, Α. Αλμέιδα, Κόστα, Αμορίμ, Καρβάλιο, Έντερ, Ο. Αλμέιδα και Βιεϊρίνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: