Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Άλλος εκτός στον Παναθηναϊκό;

Χωρίς Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού σε… βαρύ κλίμα μετά τη χθεσινή ήττα απ’ τον Ολυμπιακό. Πολύ... χλωμός ο Λιθουανός.

Άλλος εκτός στον Παναθηναϊκό;
Όλα… στραβά κι ανάποδα πάνε στον Παναθηναϊκό. Διότι δεν έφτανε η χθεσινή, καταδικαστική (;) ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, στη σημερινή προπόνηση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μέτρησε τρεις απόντες, στην εκκίνηση της προετοιμασίας για τον τέταρτο τελικό της σειράς με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ, όπου το τριφύλλι θέλει να κρατηθεί ζωντανό στη διεκδίκηση του τίτλου (κάνοντας το 2-2).

Ο τεχνικός των πρασίνων είδε τους Γκιστ, Λάσμε και Ματσιούλις να μην προπονούνται και να δημιουργούν μια φυσιολογική ανησυχία για το αν θα είναι διαθέσιμοι.

Ο πρώτος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Γκαμπονέζος σέντερ έπεσε «άγαρμπα» χθες και χτύπησε στον αυχένα. Και για τους δύο υπάρχει αισιοδοξία πως θα αγωνιστούν στο φαληρικό γήπεδο. Όσον αφορά τον Λιθουανό παραμένει ερωτηματικό, καθώς πέρα από το χθεσινό διάστρεμμα. αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: