Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Συμβόλαιο «ζωής» με Ρόμα!!

Στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Ρούντι Γκαρσία για τέσσερα χρόνια προχώρησε η Ρόμα! Τουλάχιστον μέχρι το 2018 στο «τιμόνι» των Ρωμαίων ο Γάλλος προπονητής!

Συμβόλαιο «ζωής» με Ρόμα!
Μια χρονιά ήταν αρκετή στη διοίκηση της Ρόμα για να προσφέρει συμβόλαιο… ζωής στον Ρούντι Γκαρσία! Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν και επίσημα πως η συνεργασία τους με τον Γάλλο τεχνικό επεκτάθηκε μέχρι το 2018 κι ενώ μέχρι πρότινος δεσμευόταν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο των «τζιαλορόσι», ο 50χρονος «κέρδισε» τους πάντες με το κοουτσάρισμά του, όπου μάλιστα η ομάδα του μπόρεσε να τρέξει και ένα φοβερό ρεκόρ, ούσα η πρώτη που ξεκίνησε με 10x10 στην ιστορία της Serie A.

«Είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω πως συμφωνήσαμε και επεκτείναμε από τώρα τη συνεργασία μας. Ήξερα εξ’ αρχής πως ο Ρούντι θα μπορέσει να οδηγήσει μπροστά την Ρόμα. Αυτή η ανανέωση είναι μέρος του να φέρουμε εις πέρας και σε επιτυχία το πλάνο που έχουμε για το μέλλον. Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς αυτό το στόχο. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τον Ρούντι για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μαζί του ένα λαμπρό μέλλον για όλους τους φιλάθλους μας ανά τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: