Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία!

Νικηφόρο ήταν το τεστ της Εθνικής Ισπανίας, επικρατώντας 2-0 της Βολιβίας με γκολ των Τόρες και Ινιέστα.

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία
Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό των «φούριας ρόχας» ενόψει μουντιάλ και οι Ίβηρες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Το ματς διεξήχθη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και να δυσκολεύουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Επιθετικά άρχισε το παιχνίδι η Ισπανία, είχε όπως ήταν αναμενόμενο την μπάλα στην κατοχή της και πίεσε την αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφαρε να τελειώσει τις φάσεις. Σημαντίκότερη ευκαιρία αυτή του Αθπιλικουέτα, όταν το δοκάρι του στέρησε το γκολ.

Στην επανάληψη, o Χάβι Μαρτίνεθ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε έυστοχα στο 51΄ο Φερνάντο Τόρες. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Αντρές Ινιέστα μετά από συνεργασία με τον συμπαίκτη τουστην ΜΠαρτσελόνα, ΜΠουσκέτς. Να τονιστεί ότι η Βολιβία είναι μια από τις προσεχείς αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας σε φιλική αναμέτρηση λίγο πριν το μουντιάλ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ρέινα, Πικέ (46’ Αλμπιόλ), Αθπιλικουέτα, Αλμπέρτο Μορένο, Τσάβι (61’ Φάμπρεγκας), Χάβι Μαρτίνεθ, Καθόρλα (62’ Νταβίντ Σίλβα), Ιτουράσπε, Φερνάντο Τόρες (62’ Μπουσκέτς), Μάτα (46’ Ινιέστα), Πέδρο (80’ Ντελοφέου).

ΒΟΛΙΒΙΑ: Κινόνιεθ, Ραλντές, Εγκίνο, Γκουτιέρεζ, Μπεγιαράνο, Μελεάν (64’ Μιράντα), Μογίτσα (72’ Καρντόσο), Σουμασέρο (64’ Μπεγιαράνο), Μπεγιαράνο, Μορένο (82’ Πένια), Άρσε (72’ Αρζέ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: