Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αστέρας Τρίπολης: «Κλειστή η θύρα 4»

Τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί για τις ανάγκες των οπαδών του επέστρεψε ο Παναθηναϊκός και ως εκ τούτου θα παραμείνει κλειστή η Θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης, όπως ενημέρωσε η αρκαδική ΠΑΕ.

Αστέρας Τρίπολης: «Κλειστή η θύρα 4»
Κλειστή θα είναι η Θύρα 4 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ύστερα από την απόφαση του κ. Ανδριανού μετά τα πρόσφατα επεισόδια με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, όπως ενημερώνει ο Αστέρας Τρίπολης εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οπαδών τους, όμως χρειάστηκε να τα επιστρέψουν πίσω και στο γήπεδο απόψε θα είναι μόνο οπαδοί των «κυανοκίτρινων».

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων σε οργανωμένους ή μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το παιχνίδι της Τετάρτης 7 Μαΐου 2014 με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επέστρεψε τα εισιτήρια που είχε παραλάβει προς διάθεση στους φιλάθλους της.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους, πως την ημέρα του αγώνα η Θύρα 4 του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης» θα παραμείνει κλειστή.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: