Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μαυρομάτης στο Metropolis: Απόφαση χωρίς νομικό υπόβαθρο!

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis και σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: "Η αγανάκτηση μας υφίσταται από την περασμένη εβδομάδα και αφορά την πρωτόδικη απόφαση. Εμείς έχουμε μάθει να δικάζουμε σύμφωνα με την δικογραφία και όχι σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δικογραφία με συγκεκριμένα περιστατικά. Η υπερασπιστική μας γραμμή ήταν ξεκάθαρη και δε θέλαμε να δικαστεί η ΠΑΕ κατηγορούμενη για εκτεταμένα αλλά για μεμονωμένα περιστατικά. Αυτό δε συνέβη και έχω την αίσθηση ότι είναι μια απόφαση χωρίς νομικό υπόβαθρο σε ότι αφορά το ότι η Εφέσεων αποφάσισε να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ"

Για το πως μπορεί να αντιδράσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ποινή είναι τελεσίδικη και αυτό είναι ξεκαθαρο. Ναι μεν υπάρχει το δικαίωμα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση που αφορά την αφαίρεση βαθμών αλλά είναι δεδομένο ότι σε ότι αφορά την ποινή είναι τελεσίδικη"
Για το αν ο ΠΑΟΚ κακώς ψήφισε υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: "Αν δεν υπήρχε η επικύρωση της βαθμολογίας δε θα μπορούσαν να αρχίσουν τα πλέι οφ..."
Για το αν ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πλέον ως υπότροπος αφού ακολουθούν και άλλες κλήσεις: "Την Πέμπτη στην ΕΠΟ εκδικάζεται η υπόθεση του τελικού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και το ότι η ίδια η ΕΠΟ ευχαρίστησε για την ομαλή διεξαγωγή του. Ακόμη και ο Αναστασίου με τους παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν και χειροκρότησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ..." Από εκεί και πέρα περιμένουμε και την κλήση από την Σούπερ Λίγκα για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο"Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: