Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αποθέωση στον «στρατιώτη» Ράιαν!

Παίζει εκεί μια ζωή. Ζωντανός θρύλος. Και λογικά ο Ράιαν Γκιγκς δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Ολντ Τράφορντ. Γι' αυτό κι όταν -δακρυσμένος- μίλησε προς τον κόσμο της Γιουνάιτεντ, αποθεώθηκε, όπως πρέπει!

Αποθέωση στον «στρατιώτη» Ράιαν
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ράιαν Γκιγκς έδωσε την τελευταία του παράσταση μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Απ' του χρόνου λογικά δεν θα τον ξαναδούμε στον αγωνιστικό χώρο του εν λόγω γηπέδου. Για πρώτη φορά μετά το 1990! Κι όσο να 'ναι ήθελε μετά από τόσα χρόνια να πει το δικό του ευχαριστώ -κι όχι μόνο- προς τον κόσμο.

Με την λήξη λοιπόν του αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Χαλ, ο παίκτης-προπονητής των κόκκινων διαβόλων (που μπήκε ως αλλαγή μέσα σε αποθέωση)... άρπαξε το μικρόφωνο και εμφανώς συγκινημένος μίλησε απευθείας στον κόσμο. Στον κόσμο που πάντα στήριζε αυτόν και τους συμπαίκτες του, όλα αυτά τα χρόνια. Στις χαρές και στις λύπες.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νέμανια (Βίντιτς), ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα. Εμείς δίνουμε ό,τι μπορούμε, κάποιες φορές νικάμε κάποιες άλλες όχι», είπε σχετικά ο Ουαλός που με πολύ δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του κι ενώ άπαντες τον χειροκροτούσαν.

inner

inner

Στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο ο Νεμάνια Βίντιτς, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε εντός έδρας ματς με την φανέλα της Γιουνάιτεντ και τόνισε -εν μέσω αποθέωσης: «Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς (σ.σ. τους οπαδούς) που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: