Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Θα χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις»

napoleoni_live
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επιθετικός του Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι. Μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως η ομάδα του θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανέφερε πως δεν υπάρχει φαβορί στα πλέι οφ και πως όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι:
Για την άποψη του για το αυριανό παιχνίδι της Τούμπας:“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δύσκολος στην Τούμπα. Το τελευταίο παιχνίδι δεν πήγε καλά για εμάς, στην Τούμπα τώρα ελπίζω να πάμε καλύτερα”.
Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:“Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει πιο καλά και να παλέψει πιο πολύ γι την πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος όμως ήταν τα πλέι οφ και στο τέλος θα μπορούνε να πουν όλες οι ομάδες αν είναι πετυχημένη η χρονιά”.
Για τον τελικό του κυπέλλου του ΠΑΟΚ:Στο κύπελλο δεν έπαιξε καθόλου καλά ο ΠΑΟΚ. Ήρθε το πρώτο και το δεύτερο γκολ, δεν έκανε το 1-1 και όλα ήταν πιο δύσκολα. Στα πλέι οφ ήταν διαφορετικά και ισοφάρισε με τον Σαλπιγγίδη και έδειξε άλλη εικόνα. Πλέον μπορούν να γίνουν τα πάντα στα πλέι οφ, όπως φάνηκε και από τις δυο πρώτες αγωνιστικές”.
Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ:“Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει την κατοχή, παίζουν ψηλά ακόμα και τα μπακ, ο Σκόνδρας, ο Λίνο και ο Τζαβέλλας και βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση”.
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που κάνουν την διαφορά:
“Πρέπει να προσέχουμε τον Νάτχο που έχει μεγάλη ποιότητα. Μετά είναι οι γνωστοί Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Βούκιτς. Υπάρχει πολύ ποιότητα στον ΠΑΟΚ και πρέπει να τους προσέχουμε όλους μπροστά”.
Για το αν το αδύνατο σημείο του ΠΑΟΚ είναι η άμυνα:“Σε κάθε ομάδα υπάρχει ένα σημείο που είναι πιο δυνατή η λιγότερο δυνατή. Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά, άρα είναι λογικό ότι μπορούμε να χτυπήσουμε στους ανοιχτούς χώρους στην άμυνά του και να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Βέβαια και εκεί υπάρχουν καλοί παίκτες από πλευράς ΠΑΟΚ. Έχει καλούς αμυντικούς, αλλά είναι γεγονός ότι όταν μια ομάδα είναι πολύ επιθετική μπορείς να την χτυπήσεις στην αντεπίθεση”.
Για το πώς θα παίξει στην Τούμπα ο Ατρόμητος:“Ο Ατρόμητος θα έρθει για να παίξει μπάλα και να πάρει το παιχνίδι. Είμαστε στην τελευταία θέση των πλέι οφ και θα έρθουμε για να πάρουμε κάτι. Θα έρθουμε να παίξουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δούμε πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ και μέσα στο γήπεδο όλα αλλάζουν. Ό προπονητής μας έχει πει να έρθουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Όταν δούμε πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ αναλόγως θα αντιδράσουμε είτε με κατοχή μπάλας, είτε με αντεπιθέσεις”.
Για το κέντρο του ΠΑΟΚ:“Έχει δυνατό κέντρο αλλά έχουμε και εμείς. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, οι δύο ομάδες θα θέλουν να κερδίσουν”.
 Για το γεγονός πως θα είναι άδειο το γήπεδο της Τούμπας:“Δεν μου αρέσει να παίζω σε άδειο γήπεδο εντός η εκτός. Όταν είναι άδειο το γήπεδο δεν χάνει ρυθμό μόνο η ομάδα που παίζει εντός, αλλά και αυτή που παίζει εκτός. Βέβαια είναι γεγονός πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοηθά πολύ την ομάδα του, όταν παίζει μέσα στη Τούμπα, οπότε για εμάς θα είναι τελικά καλό το ότι το γήπεδο θα είναι άδειο. Εγώ όμως προτιμάω να είναι γεμάτο το γήπεδο. Αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο”.
Για το ποιος είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ:“Όλες οι ομάδες είναι μαζί. Στην αρχή εγώ έβαζα τον Αστέρα πιο χαμηλά όμως μας κέρδισε και είναι πρώτος. Όλα είναι ανοιχτά και δεν υπάρχει φαβορί για την πρώτη θέση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: