Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Έμφαση και σε Αγγλία, προχωρά το πλάνο!

Ο «κόκκινος» σχεδιασμός είναι σε εφαμοργή ρίχνοντας βάρος και σε Αγγλία. Πάντα στο προσκήνιο ο Σκόκο και πληροφορίες για Κασάμι. Ενέργειες για Ντιόπ, τελική ευθεία για Πουλίδο και αποφάσεις για Φορτούνη.
Την ώρα που στο Λιμάνι την Τρίτη ξεκαθάριζαν πως συνεχίζονται -με όσο πιο γοργούς ρυθμούς γίνεται- οι αναζητήσεις για τα κατάλληλα πρόσωπα στις σωστές θέσεις για τη νέα σεζόν και γενικότερα ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά, η ονοματολογία από το εξωτερικό δεν έχει σταματήσει. Ο Άλαν Πουλίδο και ο Πάπε ή Παπακουλί Ντιόπ είναι δύο εκ των στόχων που υπάρχουν για τους Πειραιώτες όμως δεν είναι οι μόνοι. Για τον πρώτο η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία και το μόνο που ουσιαστικά απομένει είναι να ξεμπερδέψει η πλευρά του παίκτη με την Τίγκρες.
Με τον δεύτερο ο Μίτσελ φαίνεται πως τον έχει σε ιδιαίτερη προτίμηση και εκτίμηση. Έτσι έχουν ξεκινήσει ενέργειες προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι πρωταθλητές γενικότερα ψάχνουν παίκτες από αρκετές αγορές και ενώ πέραν του Πουλίδο και του Ντιόπ έχουν προχωρήσει και άλλες υποθέσεις προκειμένου να είναι σε θέση μέσα στα επόμενα 24ωρα να προβούν σε περισσότερες... αποκαλύψεις αλλά και ανακοινώσεις. Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη είναι καθαρά θέμα του Ισπανού τεχνικού.
Για να φτάσει η υπόθεσή του στο τελικό στάδιο θα πρέπει να ανάψει το... πράσινο φως ο ερυθρόλευκος κόουτς με τους Πειραιώτες να δείχνουν πως έχουν την δυνατότητα να τον κλείσουν άμεσα. Με άλλα λόγια οι υποθέσεις των Πουλίδο και Ντιόπ είναι σε προτεραιότητα, όπως και του Φορτούνη από τους Έλληνες του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα από τον Ολυμπιακό κοιτάζουν και για παίκτες που μένουν ελεύθεροι και για ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί. Ονόματα διαρρέονται για κάθε θέση και από πολλά πρωταθλήματα, όπως εκείνο του Νορντίν Αμραμπάτ της Γαλατά.
Κατά τα άλλα όμως υπήρξε πληροφορία πως άνθρωπος του πειραϊκού συλλόγου βρέθηκε στην Αγγλία για συζητήσεις για υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους και όχι μόνο. Το ταξίδι αυτό που δεν αποκλείεται να συνδέεται και με την υπόθεση της ανανέωσης του δανεισμού ή ακόμα και αγοράς μέρος των δικαιωμάτων του Τζόελ Κάμπελ έβγαλε στην επιφάνεια και παίκτες, που έχουν βρεθεί ξανά στο ερυθρόλευκο στόχαστρο.
Ποδοσφαιριστές που είτε παίζουν στο Νησί είτε αγωνίζονταν παλαιότερα. Για τον Κάμπελ, τον διεθνή Κοσταρικανό χαφ, έτσι και αλλιώς τα πράγματα -όπως σας έχει γράψει το Gazzetta.gr- ήταν και παραμένουν δύσκολα. Eδώ και αρκετό διάστημα οι πιθανότητες να μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν λιγοστέψει. Υπάρχουν μεν όμως δεν είναι και τόσες πολλές...
Όσο για άλλα ονόματα υπάρχουν περιπτώσεις σαν εκείνη του Νάτσο Σκόκο της Σάντερλαρντ (που όπως σας έχουμε αναφέρει και νωρίτερα όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολη) και του 27χρονου διεθνούς Μαροκινού χαφ της Λίβερπουλ, Ουσάμα Ασαϊντί (φέτος ήταν δανεικός στην Στόουκ ενώ από πίσω του υπάρχει ο Μίνο Ραϊόλα), με τον οποίο έχει καταπιαστεί και πιο παλιά ο Ολυμπιακός.
Επίσης αυτή του νεαρού Τόμας Ινς της Μπάκπουλ (ο οποίος φέτος έπαιζε με μορφή δανεισμού στην Κρίσταλ Πάλας) και εκείνη του 26χρονου μέσου Εστεμπάν Γκρανέρο της ΚΠΡ (δανεικός φέτος στην Ρεάλ Σοσιεδάδ). Ο Ραϊόλα βέβαια έχει και άλλους παίκτες στο... πελατολόγιό του, όπως τον Πατίμ Κασάμι της Φούλαμ. Έναν παίκτη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό με δεδομένο πως η Φούλαμ όπου ανήκει έπεσε κατηγορία. Εξάλλου υπάρχουν πληροφορίες και για τον συγκεκριμένο παίκτη.
Παραμένουν βέβαια και τα σενάρια και οι πληροφορίες και για τον Κέβιν Μιραλάς και για τον Κώστα Μήτρογλου, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως υπάρχουν σαφείς πιθανότητες για επιστροφή των δύο παικτών στους πρωταθλητές. Φυσικά εκτός από τον Πάπε ή Παπακουλί Ντιόπ από την Ισπανία υφίστανται και άλλοι παίκτες.
Ποδοσφαιριστές όπως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Βαλένθια, Τζόναθαν Βιέρα, που ήταν φέτος δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ολυμπιακός επίσης δεν... ξεγράφει τους Πέδρο Λεόν και Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Επαφές όμως δεν γίνονται μόνο για την αγγλική αγορά. Υπάρχουν συζητήσεις και σε Ιταλία και σε Γαλλία αλλά και σε Ιβηρική χερσόνησο και λίαν συντόμως θα ανακύψουν και τα αποτελέσματα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: