Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Βουίζει το... κεφάλι της!!

Επιβλητικό, εντυπωσιακό, εμφατικό! Η Σασουόλο βρήκε «πληγωμένη» την Φιορεντίνα (μετά την απώλεια του Κυπέλλου) και με το υπέρ της 4-3 έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Βουίζει το... κεφάλι της! (video)
«Σφαλιάρα» απ’ τις λίγες έφαγε η Φιορεντίνα!

Λίγες μόνο μέρες μετά την απώλεια του Κυπέλλου, οι «βιόλα» ηττήθηκαν μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι απ’ τη Σασουόλο με σκορ 4-3, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν εκτός επικίνδυνης ζώνης μετά από καιρό. Απ’ την άλλη, οι ηττημένοι έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά παραμένουν… ασφαλείς.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Σασουόλο είχε ξεκινήσει το «πάρτι» της. Ή μάλλον ο Μπεράρντι… γλεντούσε, σημειώνοντας χατ-τρικ (23’, 33’, 42) και βάζοντας τα θεμέλια για το τρίποντο. Με πέναλτι του Ροντρίγκεζ, η ομάδα του Μοντέλα έδειξε να ξαναμπαίνει στο κόλπο, αλλά στο 65’ ο Σανσόνε επανέφερε την… τάξη (1-4).

Ο Ρόσι μπήκε στον αγώνα για πρώτη φορά μετά τις 5 Ιανουαρίου κι όχι μόνο έπαιξε, αλλά σκόραρε στο 72’ και ταυτόχρονα με το τέρμα του Κουαρδάδο τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απέκτησαν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Έμειναν, όμως… ελπίδες, καθώς στο υπόλοιπο του ματς, δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική επαναφορά, με τη Σασουοόλο να παίρνει τεράστιο διπλό! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: