Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Απούσα η διοίκηση»

paok
Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (07/05) ο  επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, Γιάννης Δασκαλάκης. Αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία που ετοιμάζουν το απόγευμα οι φίλαθλοι του “Δικεφάλου” και τόνισε πως πρέπει να αντιδράσουν, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ… απουσιάζει.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Δασκαλάκης:
Για το σκεπτικό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ: “Το σκεπτικό είναι πως… δεν πάει άλλο! Κάναμε υπομονή, αλλά χωρίς να υπάρχει κανένας κανονισμός τρώμε -3. Αυτοί οι βαθμοί είναι σαν -15. Αφού η διοίκηση είναι παρούσα-απούσα, θα αντιδράσουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε ειρηνικά να διαδηλώσουμε και ότι βγει”.
Για την πορεία του φετινού ΠΑΟΚ: “Μεγάλες αυξομειώσεις, παραλίγο να βγούμε στους ομίλους περνώντας την Σάλκε, μετά πήγαμε στον τελικό και είπαμε θα τελειώσει καλά η χρονιά. Χάσαμε τον τελικό, φάγαμε την τιμωρία και δεν πάμε καλά.Δεν ξέρεις ποιόν να κατηγορήσεις και σε ποιον να ρίξεις ευθύνες. Λέει ο κόσμος ότι τα χρήματα του προέδρου πάνε σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο. Πρέπει να γίνει μια σκούπα. Δεν γίνεται να έχει η ομάδα έξι-επτά δανεικούς. Σαν τους πολιτικούς κάνουμε, κερδίζουμε χρόνο…”.
Για την αγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Είναι να γελάει ο κόσμος. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρει έναν πρόεδρο μέσα από τα στελέχη του; Βέβαια, υπάρχει και το χρέος, ποιος θα αναλάβει 30.000.000 εκ. ευρώ; Ούτε ξένος έρχεται”.
Για τον τρόπο με τον οποίο θα διαμαρτυρηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ: “Θα συμπεριφερθούμε κόσμια, γιατί η αστυνομία με το παραμικρό συλλαμβάνει οπαδούς και μετά έχουν πρόβλημα και τρέχουν με τις οικογένειες τους. Δεν φταίει η αστυνομία σε τίποτα, ή οι γύρω περιοχές στο γήπεδο Τούμπας. Θα φωνάξουμε για τον ΠΑΟΚ, ενάντια στο κατεστημένο της Αθήνας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά…”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: