Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

To ΠΑΟΚ - Ατρόμητος με αριθμούς (φωτό)

Το paokfc.gr πριν από κάθε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά και στοιχεία από την παράδοση των αγώνων.

2 ισοπαλίες είχε ο ΠΑΟΚ στις 30 αναμετρήσεις που είχε δώσει στις πέντε προηγούμενες συμμετοχές του στην διαδικασία των play off και αυτή την σεζόν έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με 1-1. Στις συνολικά τέσσερις πλέον ισοπαλίες, οι τρεις είναι με σκορ 1-1 και η άλλη χωρίς τέρματα.

8 γκολ στην διαδικασία των Play Offs έφτασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα για τέταρτη διαδοχική σεζόν, αφού σημείωσε το πρώτο στις 12/5/2011 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ 1-2 και από τότε έχει σημειώσει συνολικά τρία γκολ τη σεζόν 2010-11 και από δύο τις σεζόν 2011-12 και 2012-13.

3 νίκες σε πέντε ματς έχει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει για την 3η αγωνιστική των Play Offs. Συγκεκριμένα έχει επικρατήσει του Ολυμπιακού με 1-0, του Παναθηναϊκού με το ίδιο σκορ και του Αστέρα με 2-1 στην Τρίπολη.

8 ματς χωρίς νίκη επί του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα είχε ο ΠΑΟΚ μετά τις 25 Ιανουαρίου 2012 όταν και είχε αποκλειστεί μέσα στην Τούμπα στην παράταση για το Κύπελλο Ελλάδος. Με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είχε δημιουργηθεί μια αρνητική παράδοση που… έσπασε στον εντός έδρας αγώνα της κανονικής διάρκειας για τη φετινή χρονιά. Στη νίκη με 2-0 στις 4 Απριλίου είχαν σκοράρει οι Σαλπιγγίδης και Νάτχο.

Επίσης γίνεται και στατιστική σύγκριση των δύο αντιπάλων, μέσω infographics.
Φωτογραφικό Υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: