Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

My name is Wilson. James Wilson…!

Για να βγει Ευρώπη θέλει θαύμα. Η Μαν. Γιουνάιτεντ όμως βρήκε παρηγοριά στο δικό της παιδί-θαύμα! Στο «αντίο» του μεγάλου Γκιγκς, ο 18χρονος Τζέιμς Γουίλσον… συστήθηκε με δυο γκολ στο 3-1 επί της Χαλ.

My name is Wilson. James Wilson…
Ένας πιτσιρικάς με θράσος -πολύ θράσος- εμφανίστηκε απόψε στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ράιαν Γκιγκς έδωσε την ευκαιρία στο νεαρό Τζέιμς Γουίλσον να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι εκείνος… πώς του το ξεπλήρωσε;

Βάζοντας δυο γκολ και κλέβοντάς του την παράσταση για το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό των «κόκκινων διαβόλων»!

Ο 18χρονος επιθετικός έδειξε ευστοχία που θα ζήλευαν όλοι οι υπόλοιποι επιθετικοί των πρωταθλητών πλην του Φαν Πέρσι και καθαρίζοντας μόνος του το παιχνίδι με τη Χαλ… άφησε τον Ολλανδό να βάλει το κερασάκι στην τούρτα (3-1).

Έτσι, το «Ολντ Τράφορντ» βρήκε αιτία για χαμόγελα στο τέλος μιας τραγικής σεζόν, που θα ολοκληρωθεί με τη Γιουνάιτεντ εκτός Ευρώπης (αν η Τότεναμ δεν αυτοκτονήσει στην έδρα της με την Άστον Βίλα και την ίδια ώρα οι «διάβολοι» περάσουν απ’ το Σαουθάμπτον).

Ακόμα κι αυτό ωστόσο δε μοιάζει τόσο σημαντικό, όσο η αποθέωση ενός συμβόλου όπως ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός λοιπόν έβαλε τον… εαυτό του στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Είδε τον Γιακούποβιτς (ναι, αυτόν του Ολυμπιακού Βόλου) να του αρνείται το γκολ που θα ξεσήκωνε ακόμα περισσότερο την εξέδρα. Κι ολοκλήρωσε σε κλίμα τεράστιας συγκίνησης την τελευταία του παράσταση στο «θέατρο των ονείρων».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: