Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μαρκόπουλος: «Να δουλέψουμε στο μυαλό»

Μόνο τη νίκη και την άμυνα κρατά ο Σούλης Μαρκόπουλος από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νέα Κηφισιά.

Μαρκόπουλος: «Να δουλέψουμε στο μυαλό»
Η νευρικότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και που λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα του είναι κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Σούλη Μαρκόπουλο, που πάντως κρατά τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς και την καλή άμυνα που έπαιξε κατά διαστήματα η ομάδα του.

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και αυτό το ματς ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η πίεση είναι μεγαλύτερη σε τέτοια παιχνίδια και υπάρχουν λιγότερα ρίσκα στην επίθεση. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ήρθε η κούραση, η Κηφισιά μείωσε στο σκορ. Κάναμε 2-3 αδικαιολόγητα λάθη και οι αντίπαλοι μας πλησίασαν. Είναι πολλά πράγματα στο μυαλό μας για το δεύτερο ματς και οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνουν την σημασία του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό... Θα δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, δύσκολα όμως να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ήμασταν πιο διστακτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε χρόνο στο να εκτελέσουμε», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, Ντι Τζέι Κούπερ, είπε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ήταν ένας αγώνας για play offs, όλες οι ομάδες παίζουν σκληρά και θέλουν να κερδίσουν. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε την νίκη. Υπάρχουν βετεράνοι στην ομάδα που ξέρουν πώς μπορούν να το αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις. Επίσης έπαιξε ρόλο και το τεχνικό τιμ για το πώς θα αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Για το επόμενο παιχνίδι θα δούμε το βίντεο και θα προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: