Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ατρόμητος για… σεντόνι!

Το πρώτο βήμα για να πάρει καλύτερη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ θέλει να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος φιλοξενείται στην άδεια Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (18:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Ατρόμητος για… σεντόνι
Οι δύο επόμενοι αγώνες με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θεωρούνται κομβικής σημασίας για τον Ατρόμητο, ο οποίος μετά την ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» πέρασε στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Πλέον οι Περιστιερώτες θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» κόντρα στους Θεσσαλονικείς για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Το θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως στη διάθεσή του επέστρεψαν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Στέφανο Ναπολεόνι, οι οποίοι απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους από το προηγούμενο παιχνίδι στην Τρίπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να τους επιλέξει και τους δύο για το αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων», με τους Τσενάμο, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Δημούτσο, Μπάλλα, Ουμπίδες και Καραμάνο να αποτελούν την ενδεκάδα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Μπρίτο, Γεωργίου, Νάστος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φωτάκης και Φάμπιο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: