Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Παναγόπουλος στο Metropolis: «Σκανδαλώδες να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τα πλέι-οφ»

Ο γνωστός νομικός Γιώργος Παναγόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», χαρακτηρίζοντας σκανδαλώδη την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Σκανδαλώδες να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τα πλέι-οφ. Εδώ μιλάμε για επιτροπή Εφέσεων και δεν χαρίζεται με τίποτα. Για μένα το λάθος ξεκινάει, γιατί δεν περίμενα να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ από αυτή την επιτροπή, από το γεγονός πως δεν προσέβαλλε την βαθμολογία, όπως η Ξάνθη, ο Άρης και ο Απόλλων.

Με αυτή την διαδικασία η ποινή θα πήγαινε στην κανονική διάρκεια και δεν θα γινόταν τίποτα. Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης της ΕΠΟ, να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι-οφ. Δεν μπορείς να προσβάλλεις την απόφαση, εγώ στην θέση του ΠΑΟΚ θα σταματούσα την διαδικασία, θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα. Τι να κάνει δηλαδή στα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ.

Κανονικά για την απόφαση έπρεπε να αποφασίσει η Σούπερλιγκ, όχι η ΕΠΟ. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ από αυτή την επιτροπή, που ελέγχεται από τον Ολυμπιακό και γενικώς το σύστημα. Προσέβαλλε ποτέ ο ΠΑΟΚ την διαδικασία πως η επιτροπή αυτή δεν έχει δικαστή; Εμένα με έχουν φλομώσει στις αγωγές και τις μηνύσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πετάει τα λεφτά του ο Σαββίδης ή ο Βελλής με αυτές τις κατηγορίες. Δεν λέω να μην υπάρχουν ποινές, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι να υπάρχουν σκάνδαλα μόνο και μόνο να επωφελούνται ομάδες για να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: