Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ευκαιρία του Αστέρα!

Τη νίκη με την οποία θα πετύχει την μεγάλη ανατροπή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μένοντας πρώτος στην ειδική βαθμολογία, ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Η ευκαιρία του Αστέρα
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες έχουν την ευκαιρία με νίκη επί του «τριφυλλιού» να μείνουν μόνοι πρώτοι στην ειδική βαθμολογία, ύστερα και από την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη καλούνται να αποδείξουν σήμερα πως αντέχουν να σηκώσουν το βάρος της πρόκλησης να κερδίσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στο πλευρό της ομάδας, ώστε να πετύχει αυτή τη μεγάλη ανατροπή.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ερνάντες, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ και Κοντοέ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, με εσωτερικούς χαφ τους Ουσέρο και Μουνάφο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναβάρο (Καράσκο), Ντε Μπλάσις και Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σέτι, Βάλντο και Χουάνμα. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Εντός και ο Τσαμπούρης που έχει κάποιες ενοχλήσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: