Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σταυρόπουλος: «Υπέρβαση προσδοκιών η 3η θέση»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, υπογράμμισε πως είναι πολύ δύσκολη παραμονή του Κούπερ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Μπόγρη και Τσαϊρέλη

Σταυρόπουλος: «Υπέρβαση προσδοκιών η 3η θέση»
Ο γνωστός στο μπασκετικό κοινό και με το παρατσούκλι «Μάτζικ», έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που πέρασε και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κατ’ αρχάς προσδοκούσαμε την παρουσία μας στην 4άδα των πλέι οφ. Με την κατάκτηση της 4ης θέση θα θεωρούσαμε επιτυχημένη την περίοδο. Με την 3η υπερβήκαμε τις προσδοκίες μας. Είχαμε συνεχώς καθαρό μυαλό. Είχαμε αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε πίεση ασκούμενη σε κόουτς και παίκτες. Αυτό βοήθησε στην αγωνιστική και ψυχολογική ισορροπία μας. Ακόμα και σε απρόσμενα αρνητικά αποτελέσματα πιστεύαμε σε εαυτούς κι αλλήλους. Η ομάδα μας ήταν σταθερά ανταγωνιστική. Η απόδοση της ενέπνεε εμπιστοσύνη. Δεν αισθανθήκαμε φόβο σε οποιαδήποτε φάση της αγωνιστικής περιόδου».

Αναφερόμενος στην περίπτωση του Σι Τζέι Κούπερ, ο Σταυρόπουλος απάντησε: «Φαίνεται δύσκολο. Μακάρι να μείνει, για να συνεχίσουμε την οικοδόμηση της ομάδας. Εάν φύγει θα πρέπει να επιχειρήσουμε εκ νέου την οικοδόμηση. Αυτή είναι η μοίρα των ομάδων και των παικτών. Οι παίκτες να αναζητούν το καλύτερο κι οι ομάδες τους καλύτερους».

Όσο για τους πρωταγωνιστές πέραν, των Κούπερ και Χαραλαμπίδη: «Ο Μπόγρης κι ο Τσαϊρέλης ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Έκαναν καταπληκτική χρονιά. Ο Δέδας επίσης. Ο Τσόχλας ως νεοφερμένος δικαίωσε την επιλογή του. Όλοι οι παίκτες -επειδή ονομαστικά ίσως, αδικήσω, εάν συνεχίσω- αποτέλεσαν εξαιρετικά «υλικά» για να «κτίσουμε» την επιτυχία! Με όλα τα παιδιά φθάσαμε την ομάδα στο ζενίθ της». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: