Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μεγάλο show Ιμόμπιλε! (video)

Φιλικο μεν, ματσάρα δε! Η Ιταλία επικράτησε 5-3 της Φλουμινένσε, δείχνοντας τις αρετές και τα προβλήματά της, με τον Ιμόμπιλε να κάνει χατ-τρικ και να μοιράζει τα άλλα δύο!

Μεγάλο show Ιμόμπιλε (video)
Σε one man show μετέτρεψε το φιλικό της Ιταλίας με την Φλουμινένσε ο Ιμόμπιλε! Ο νεοαποκτηθείς άσος της Ντόρτμουντ σημείωσε χατ-τρικ, μοίρασε άλλα δύο στον Ινσίνιε και κάπως έτσι η «σκουάντρα ατζούρα» πάει... φορτσάτη Μουντιάλ (5-3), αν και προβλημάτισε η αμυντική της εικόνα.

Ο άσος της Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 23’, προτού δύο λεπτά αργότερα οι Βραζιλιάνοι φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χάρη στο τέρμα του Τσικίνιο. Οι γείτονές μας ανέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ιμόμπιλε (31’), αλλά δεν κράτησε πολύ αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ξανά με τον Καρλίνιος (37’).

Μέσα σε τρία λεπτά(!) στο δεύτερο μέρος, οι Ιταλοί πέτυχαν ισάριθμα γκολ! Ο 23χρονος φορ των Βεστφαλών σκόραρε δις (53’, 55’), ενώ στη συνέχεια μοίρασε στο συμπαίκτη του (56’) για να γράψει το 5-2! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε απ’ τον Ματέους, 25 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.



Ιταλία (Πραντέλι): Περίν (61’ Μιράντε), Αμπάτε (61’ Ντε Σίλιο), Παλέτα (61’ Μπονούτσι), Ρανόκια (61’ Μπαρτσάλι), Νταρμιάν, Ακουιλάνι (61’ Πίρλο), Τιάγκο Μότα (Ντε Ρόσι), Παρόλο (73’ Καντρέβα), Τσέρτσι (61’ Κασάνο), Ιμόμπιλε (61’ Μπαλοτέλι), Ινσίνιε (61’ Μαρκίζιο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: