Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχουν... αργίες στον Άρη!

«Μάχη» με τον χρόνο δίνουν οι άνθρωποι του Άρη, ώστε να ολοκληρώσουν το πλάνο βιωσιμότητας και για αυτό προγραμμάτισαν να συναντηθούν στα γραφεία της ΠΑΕ, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Δεν υπάρχουν... αργίες στον Άρη
Η Δευτέρα (9/6) είναι αργία και τα γραφεία των ΠΑΕ θα παραμείνουν κλειστά. Σχεδόν όλων των ΠΑΕ όμως, διότι οι διοικούντες των Άρη και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα βρεθούν σε αυτά.

Ο πρόεδρος του, Παναγιώτης Στεφανίδης, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και ο νέος προπονητής της ομάδας θα συνεχίσουν τη δουλειά, διότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στα οποία πρέπει να σημειωθεί εξέλιξη.

Οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αναγκασμένοι να «τρέξουν» ώστε να έχουν έτοιμο το πλάνο στις 25 Ιουνίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Τότε, ο κόσμος θα αποφασίσει ποιο πλάνο θα ακολουθηθεί… αυτό του Παναγιώτη Στεφανίδη με συμμετοχή στη Football League ή του Γιώργου Γαλανού με υποβιβασμό στη Football League 2, μετά από ειδική εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Επιπλέον, στις 30 θα γίνει το ΔΣ της ΠΑΕ, με κυρίαρχα θέματα συζήτησης την:

1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
2. Ανανέωση θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου – εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
3. Λήψη απόφασης για θέση της ΠΑΕ σε εκκαθάριση – καθορισμός τρόπου εκκαθάρισης.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης θα έχει επαφές με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Θα τους αναφέρει τι έχει στο μυαλό του και σε συνδυασμό με την άποψη που έχει για τις δυνατότητες τους, θα κάνει τις εισηγήσεις τους στη διοίκηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: