Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Φέτελ: «Η μέρα ανήκει στον Ρικιάρντο»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να ήταν και πάλι η δεύτερη καλύτερη Red Bull, αλλά συνεχάρη ιπποτικά τον Ντάνιελ Ρικιάρντο για τη νίκη του στον Καναδά.

Φέτελ: «Η μέρα ανήκει στον Ρικιάρντο»
Ιπποτικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ έβγαλε το καπέλο στον Ντάνιελ Ρικιάρντο για τη νίκη του στον Καναδά και τόνισε την πρόοδο που παρουσίασαν οι Red Bull καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των δύο Mercedes.

«Συγχαρητήρια στον Ντάνιελ. Η μέρα αυτή του ανήκει. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τη Mercedes με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, ωστόσο σε αντίθεση με τα προηγούμενα Grand Prix καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση και να εξαργυρώσουμε το προβάδισμα που αποκτήσαμε. Ήταν σίγουρα μια θετική μέρα. Είναι η πρώτη νίκη του Ντάνιελ και η πρώτη νίκη για τη Renault στη νέα εποχή των κινητήρων. Είναι ένα καλό ξεκίνημα, αλλά έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας γιατί οι Mercedes είναι πιο γρήγορες στην ευθεία. Όμως γενικά το πρόσημο είναι θετικό», δήλωσε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής, που έμεινε τρίτος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: