Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό σκηνικό!!

Πόσο απέχει μια άνοδος και ένας υποβιβασμός; Οι Τράχωνες στο… 97’ πήραν τη νίκη-άνοδο (3-2) στη Football League, την ώρα που ο Ατσαλένιος με την ήττα του έπεφτε στο τοπικό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό σκηνικό!
Ούτε ο Χίτσκοκ δεν θα μπορούσε να είχε σκεφτεί τέτοιο δραματικό φινάλε στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής που ουσιαστικά ολοκλήρωσε και το πρωτάθλημα!

Οι Τράχωνες ήθελαν νίκη για να ανέβουν στη Football League και το κατάφεραν στο... 97' (με σκόρερ τον Σαπαλίδη), επικρατώντας 3-2 του Ατσαλένιου εκτός έδρας! Ένα αποτέλεσμα που αποδείχθηκε «χρυσό» για την ομάδα του Αλίμου, κατακτώντας την κορυφή στον όμιλο και απ' του χρόνου θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Απ' την άλλη, ο κρητικός σύλλογος με ισοπαλία θα παρέμενε στην Γ' Εθνική, ωστόσο η ήττα ήταν καταδικαστική και έπεσε στα τοπικά (όπως και οι Πεύκη, Ρούβας που διεκδικούσαν εξίσου την παραμονής τους).

Συνολικά, οι Τράχωνες έγιναν ο έκτος σύλλογος που κερδίζει την άνοδό του στην φετινή κούρσα, αφού ήδη είχαν προηγηθεί απ' τους άλλους ομίλους οι Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Ερμιονίδα, Λαμία και ΑΕΚ!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: