Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Nέα πρόταση για Στοχ!!

stox
Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ στη Φενέρμπαχτσε για τον Μίροσλαβ Στοχ, προβλέπει εκ νέου ετήσιο δανεισμό, με λογική ρήτρα αγοράς αυτή την φορά και κάλυψη από πλευράς της ελληνικής ομάδας, του ¼ του συμβολαίου του Σλοβάκου για τη νέα χρονιά.
Ο Στοχ έχει συμβόλαιο με την Φενέρ για την επόμενη σεζόν με αποδοχές 1,8 εκατ. ευρώ! Οι Τούρκοι ουσιαστικά δεν τον θέλουν και ζήτησαν 4,5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ για την πώλησή του. Η πρότασή τους έπεσε στο κενό, διότι, κατά αρχάς, ο ΠΑΟΚ δεν δίνει τόσα χρήματα σε καμία περίπτωση για την αγορά του Στοχ και δεύτερον, ο ίδιος ο παίκτης, δεν είναι κορόιδο να απεμπολήσει συμβόλαιο με τόσο πλουσιοπάροχες αποδοχές.
Το συμβόλαιο του Στοχ στη Φενέρ τελειώνει το 2016. Εάν το εξαντλήσει θα κοστίσει στους Τούρκους 3,6 εκατ. ευρώ. Και μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα παίζει ούτε καν στην 11άδα.
Ο ΠΑΟΚ με την πρότασή του, για νέο δανεισμό του Στοχ, βοηθά και την Φενέρ να μειώσει την χασούρα τους. Υπό την έννοια, ότι η τουρκική ομάδα θα γλυτώσει 450.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Στοχ για την νέα σεζόν, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει την δυνατότητα να τον «ξεφορτωθεί» πλήρως. Με βάση την νέα χαμηλή ρήτρα, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον αγοράσει και να του προτείνει ένα βατό συμβόλαιο μέχρι 800.000 ευρώ τον χρόνο.  
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: