Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Είμαστε ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, εκ μέρους όλης της ομάδας, ευχαρίστησε ο Κώστας Χραλαμπίδης με δήλωση του και τόνισε ότι υπάρχει ικανοποίηση για τη φετινή πορεία της ομάδας.

«Είμαστε ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο»
Ο ΠΑΟΚ κατέφερε να τερματίσει τρίτος στην Basketleague, αν και αντιμετώπισε με μειονέκτημα έδρας τον Πανιώνιο στους μικρούς τελικούς και όπως είναι λογικό υπάρχει ικανοποίηση στον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτό, παραδέχθηκε και ο γκαρντ της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κόσμο και ιδιαιτέρως τον ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας για τη στήριξη του.

«Τώρα που ολοκληρώθηκε από κάθε άποψη η φετινή σεζόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν, ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τελικό μας απολογισμό, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Εκ μέρους όλης της ομάδας ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας και θα ήθελα να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας. Ήταν κοντά μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Και ηθικά και υλικά. Ο τρόπος που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας, είναι αλήθεια ότι αρχικά μας προκάλεσε έκπληξη. Η επιμονή τους από την άλλη ήταν εντυπωσιακή. Να ξέρουν όλοι ότι η δική τους ιδιαίτερη συμμετοχή, πήγε και για καλό σκοπό, αλλά και για το καλό του ΠΑΟΚ. Το απέδειξε άλλωστε και το αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε πολύ. Να ξέρουν, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ότι θέλουμε να τους βλέπουμε συνέχεια δίπλα στην ομάδα», ανέφερε ο 38χρονος αθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: