Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Οι Monty Python «ξεσκίζουν» την εθνική Αγγλίας!!

Οι θρυλικοί Monty Python κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον και με μια διασκευή του πιο γνωστού τους τραγουδιού προσαρμοσμένου για τις ανάγκες του Μουντιάλ, ξεφτιλίζουν την εθνική Αγγλίας!

Οι Monty Python «ξεσκίζουν» την εθνική Αγγλίας!
Από το 1969 όταν οι Monty Python έκαναν ένα τεράστιο δώρο στην ανθρωπότητα, δηλαδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, η σάτιρα δεν ήταν ποτέ ίδια.

Δίχως ίχνος σοβαροφάνειας, με το δικό τους μοναδικό τρόπο λοιδόρησαν την παρακμάζουσα βρετανική αυτοκρατορία και ό,τι κάποτε έκανε τους συμπατριώτες τους να νοιώθουν υπερήφανοι.

Από τα «νύχια» τους δεν γλίτωσαν θεσμοί που κατείχαν θέσεις «ιερών αγελάδων» στη αγγλική ή βρετανική κουλτούρα όπως η μοναρχία, η ίδια η βασιλική οικογένεια, η εκκλησία, η θρησκεία και γενικότερα, ο φλεγματικός χαρακτήρας των Άγγλων…

Πλέον -και με την ευκαιρία της επανένωσής της- αυτή η τρελή παρέα αποφάσισε να ρίξει και το τελευταίο «κάστρο» πιάνοντας στο στόμα της την εθνική Αγγλίας!

Παρουσίασαν λοιπόν μια νέα εκτέλεση του «Always look at the bright side of life» ειδικά διασκευασμένη ώστε να αντανακλά τις πιθανότητες επιτυχίας των «λιονταριών» στο προσεχές Μουντιάλ.

Αν έχετε και την παραμικρή επαφή με το έργο τους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μαντέψετε πως για τους Monty Python η εθνική Αγγλίας αναμένεται να θυμίζει κάτι από δική τους δουλειά και συγκεκριμένα… τσίρκο.

Έτσι, κυκλοφόρησαν έναν ανεπίσημο ύμνο του… θιάσου του Ρόι Χότζον στον οποίο μπορεί κανείς να ακούσει τον Eric Idle (όχι σταυρωμένο αυτήν τη φορά) να αναφωνεί:

«When you're in The World Cup, and all your hopes are up
And everybody wants their team to win.
Then they go and let you down, and come slinking back to town,
It's time for this daft song to begin
»!

Απλά απολαυστικό...


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: