Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Έβγαλε… οκτάσφαιρο η Γαλλία!! (video)

Δε σκότωσε κανένα «θηρίο (Τζαμάικα), αλλά όσο να ‘ναι η Γαλλία έδειξε κάτι παραπάνω από φορτσάτη ενόψει Μουντιάλ, επικρατώντας 8-0! Καθησυχαστικοί οι «τρικολόρ» για τον τραυματισμό του Ντεμπισί.

Έβγαλε… οκτάσφαιρο η Γαλλία! (video)
Με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο πάει Μουντιάλ η Γαλλία! Οι «τρικολόρ» πήραν την ώθηση που χρειάζονταν κόντρα στην Τζαμάικα, την οποία διέλυσαν με σκορ 8-0 και έβγαλαν έναν μίνι τρόμο με το επιθετικό τους ποδόσφαιρο.

Άλλωστε, μπορεί ο αντίπαλός τους να μην… λέει κάτι, αλλά είχαν 19 χρόνια να βάλουν τόσα πολλά γκολ. Τότε είχαν νικήσει 10-0 το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Euro.

Ήδη στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Ντεσάν είχαν πετύχει τρία τέρματα με τους Καμπάιγ (17’), Ματουιντί (20’) και Μπενζεμά (38’). Στο δεύτερο συνεχίστηκε η… καταιγίδα! Ο Ζιρού έκανε… καρέ (53’), ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε δίχτυα ξανά στο 63’, όπως και ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν (Ματουιντί) τρία λεπτά αργότερα! Το… πάρτι ολοκληρώθηκε απ’ τον Γκριζμάν που σκόραρε στο 77’ και στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ!

Ο Ντεμπισί αποχώρησε τραυματίας απ’ τον αγώνα, στην αρχή δημιουργήθηκε μια αναστάτωση με φόβο ακόμα και να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Εβρά, Σακό, Βαράν, Ντεμπισί (46' Σανιά), Καμπάγ (59' Μαβουμπά), Ματουιντί, Σισοκό, Βαλμπουένα (80' Ρεμί), Μπενζεμά (86' Σνέιντερλεν), Ζιρού (71' Γκριζμάν)



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: