Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Περιμένει... έτοιμος!

Τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Αμπέντ, Σίλντενφελντ και Καραγκούνη περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και είναι έτοιμοι για… όλα.

Περιμένει... έτοιμος
Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που άρχισε για τον Παναθηναϊκό, αφού πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις σε δύο «καυτά» ζητήματα για το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στην πρόταση που του έχουν κάνει για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα. Αυτή πιθανώς να έρθει μετά την ελληνική πρεμιέρα στο Μουντιάλ, κόντρα στην Κολομβία το Σάββατο. Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως ο 37χρονος μέσος θα πει το «ναι», παρότι έχει τουλάχιστον μια πρόταση (από το MLS).

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως θα κλείσει σύντομα και η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ίσως και πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ, όπου η Κροατία αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Βραζιλία. Η πλευρά του παίκτη ασκεί πιέσεις στη Ντιναμό Μόσχας για την αποδέσμευσή του με κάποια καλή αποζημίωση και ο 29χρονος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ή τριών ετών με 300.000 ευρώ το χρόνο.

Αντίθετα, περισσότερη υπομονή θέλει η υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, αφού η Νιούκαστλ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον παίκτη. Θα λάβει μέρος στην προετοιμασία; Θα αναζητηθεί ομάδα να πουληθεί; Θα δοθεί ξανά δανεικός; Κανείς δεν ξέρει. Αν ισχύσει πάντως το τρίτο σενάριο, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τον Αλγερινό μέσο.

Στο «τριφύλλι» πάντως δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. Πέρα από τον έναν αμυντικό που θα αποκτήσουν ανεξάρτητα από την έκβαση στην υπόθεση του «Σίφο», έχουν κάνει την προεργασία τους για αν είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο εφόσον «στραβώσουν» κάποια/ες από τις παραπάνω υποθέσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει το ταχύτερο δυνατό το ρόστερ, ει δυνατόν και πλήρες, στη διάθεσή του για την προετοιμασία, που αρχίζει σε 20 μέρες (28/6), καθώς η ομάδα δίνει νωρίς-νωρίς κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει να είναι έτοιμη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: