Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τώρα… ξεκινάει το Μουντιάλ!! (pics)

Οδύσσεια, ταλαιπωρία, αεροδρόμια τέλος! Η Εθνική αργά το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στο Αρακαζού όπου για τις επόμενες 15 μέρες θα αποτελεί την βάση της γαλανόλευκης. Εξαιρετική υποδοχή.

Τώρα… ξεκινάει το Μουντιάλ! (pics)
Έστω κι αν υπήρξε καθυστέρηση περίπου μιας μέρας, έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει μια… Οδύσσεια, η Εθνική βρίσκεται πλέον στη βάση της και έτοιμη να ξεκινήσει το… ταξίδι του Μουντιάλ!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφίχθη λίγο μετά τις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο του Αρακαζού, πόλη η οποία θα αποτελεί την βάση της ομάδας για τις επόμενες 15 μέρες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η φάση του ομίλου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διεθνείς κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν. Περίπου 150 παιδάκια υποδέχθηκαν την «γαλανόλευκη» με συνθήματα, ελληνικές σημαίες χαμόγελα και πολύ ωραίο κλίμα, κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στους παίκτες του Σάντος μετά από την ταλαιπωρία που τράβηξαν.

Μάλιστα υπήρχε και η δημοτική μπάντα, με παραδοσιακά τραγούδια και χώρους που έδινε άλλη… νότα στην υποδοχή! Το αν θα γίνει σήμερα προπόνηση (μετά τις 00:00 ώρα Ελλάδας), δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Σε περίπου μια ώρα θα γίνει ένα μίτινγκ όπου θα παρθεί οριστική απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: