Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τα είπαν Ιβάν-Άγγελος!!

Στην Θεσσαλονίκη αφίχθη την Κυριακή ο Ιβάν Σαββίδης και είχε συνάντηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού, επί τάπητος τα μεταγραφικά.

Τα είπαν Ιβάν-Άγγελος
Παίρνει μπροστά η «μηχανή» του μεταγραφικού σχεδιασμού στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να «τρέξει» όλες τις εξελίξεις. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του βορρά» είχε συνάντηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρουσία και των Βρύζα, Γκοντσάρεβα, όπου σε αυτό ουσιαστικά ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει για το συμβόλαιο του Έλληνα κόουτς.

Στις αρχές της νέας εβδομάδας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ουσιαστικά να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετές μέρες και οι μεταγραφές πρέπει να πάνε πιο… γρήγορα για να μην χαθεί περαιτέρω χρόνος. Ο Αναστασιάδης έχει ήδη κάνει κάποιες εισηγήσεις και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Σαββίδης είχε και νέο μίτινγκ, με τους Βρύζα και Γκοντσάρεβα μόνο, όπου ουσιαστικά συζητήθηκαν περισσότερο οργανωτικά και οικονομικά θέματα της ΠΑΕ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: