Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τα «χώνει» ο Μαραντόνα!!

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα «χώνει» στη FIFA, με τη μόνη διαφορά πως σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα δεν θα συμφωνήσεις μαζί του.

Τα «χώνει» ο Μαραντόνα
Κρατάει χρόνια η κόντρα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη FIFA. Είναι γνωστό πως το «αφεντικό» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στο αγαπημένο της «παιδί», τον Πελέ, ενώ έχει παραγκωνίσει τον Αργεντινό, κατακρίνοντας την εξωγηπεδική του ζωή και τα μπλεξίματά του με τα ναρκωτικά.

Συχνά-πυκνά ο Μαραντόνα έχει περάσει στην αντεπίθεση, με το κοινό να είναι συνήθως διχασμένο. Αυτήν τη φορά όμως, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα διαφωνήσει με όσα είπε ο «Ντιεγκίτο» με αφορμή τις καταγγελίες για σικέ διαδικασίες στον τρόπο ανάθεσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρές δωροδοκίες. Θα πρέπει να διερευνηθεί ποιοι έδωσαν αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες μπήκαν και γιατί» δήλωσε ο Μαραντόνα από το Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται.

«Ελπίζω το ποδόσφαιρο να γίνει ξανά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μακριά από δωροδοκίες και διαφθορά. Είναι ατυχές στις τάξεις της FIFA να υπάρχουν πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν παραδοθεί σε τέτοιες τακτικές» πρόσθεσε
«φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο ομόλογός του της FIFA:

«Αμφιβάλω αν ο Μπλάτερ έχει κλωτσήσει μπάλα έστω μια φορά στη ζωή του. Ελέγχουν το ποδόσφαιρο, ελέγχουν ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φεύγουν».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: