Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Απογοητευμένοι στη Mercedes!

Απογοητευμένοι στη Mercedes Ο Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Λιούις Χάμιλτον στάθηκαν στα προβλήματα του μονοθεσίου τους που τους κράτησε μακριά από το στόχο στο Grand Prix του Καναδά.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ περιορίστηκε στη δεύτερη θέση και ο Λιούις Χάμιλτον δεν τερμάτισε καν λόγω προβλημάτων στα φρένα, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν στη Mercedes.

«Είχαμε πρόβλημα μετά το πιτ στοπ και έχασα έδαφος. Στη συνέχεια δεν είχα δύναμη στον κινητήρα στις ευθείες. Δυστυχώς ήταν αδύνατο να κρατήσω πίσω μου τον Ρικιάρντο», δήλωσε ο Γερμανός, που πάντως αύξησε τη διαφορά του από τον ομόσταβλό του στους 22 βαθμούς.

Από την πλευρά του, ο Βρετανός πιλότος είπε: «Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Έκανα ό,τι μπορούσα, όπως και η ομάδα. Είναι κρίμα γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε το 1-2, αλλά ελπίζω αυτό να συμβεί στον επόμενο αγώνα. Έχασα τα φρένα και δεν κατάφερα να τερματίσω. Είναι η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα για μένα, ενώ ο Νίκο έχει τερματίσει σε όλους τους αγώνες».

Το εκ των αφεντικών της Mercedes, Τότο Βολφ, ανέλυσε τα προβλήματα των δύο Mercedes. «Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα δύο μονοθέσια στον ίδιο γύρο. Όταν ο Λιούις πήγε στα πιτ, ανέβασε πολύ υψηλή θερμοκρασία στα φρένα και τα χάσαμε. Ο Νίκο κατάφερε να τα συντηρήσει οδηγώντας πολύ καλά. Οι δύο πιλότοι μας έκαναν πολύ καλή δουλειά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: