Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Συνεχίζονται οι επαφές!!

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους διοικούντες τον Άρη και για αυτό δεν θα ξαποστάσουν ούτε ανήμερα του Αγ. Πνεύματος. Αναλαμβάνει δράση ο Δ. Καλαϊτζίδης και θα τα πει με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές.

Συνεχίζονται οι επαφές
Περίπου δυο εβδομάδες έχουν απομείνει για την καθοριστική γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Μέχρι τις 25 Ιουνίου η Διοίκηση των «κίτρινων» θα πρέπει να έχει έτοιμο, ώστε να το παρουσιάσει στην ΚΜΑ, το πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα πρέπει να πείσουν ότι πρέπει να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο που θα έχουν ετοιμάσει και πως αυτό είναι καλύτερο από του Γιώργου Γαλανού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου συνεχίζει τις επαφές με πιστωτές, αλλά και με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά μέσω χορηγιών, ώστε να μπορέσει ο Άρης να δηλώσει συμμετοχή στη Football League. Από την άλλη ο υποψήφιος επενδυτής, έχει στο μυαλό του μια λύση σαν αυτή της φετινής ΑΕΚ. Δηλαδή, ειδική εκκαθάριση της ΠΑΕ, που θα έχει ως συνέπεια τον υποβιβασμό στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία… τη Football League 2.

Τα γραφεία των ΠΑΕ θα είναι κλειστά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και το ίδιο συνέβαινε μέχρι πέρυσι και στον Άρη. Φέτος, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για… ξεκούραση και για αυτό θα βρεθούν σε αυτά ο Παναγιώτης Στεφανίδης, όπως και ολόκληρο ΔΣ, αλλά και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο νέος τεχνικός της ομάδας θα μιλήσει με κάποιους από τους παίκτες που έχουν μείνει στο ρόστερ για να παραδώσει στη συνέχεια την έκθεση του στη διοίκηση. Εντός της εβδομάδας, ίσως και σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιο του ο έμπειρος προπονητής.

Για τις 30 Ιουνίου έχει γίνει πρόσκληση προς τους μετόχους με θέματα συζήτησης:
1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
2. Ανανέωση θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου – εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
3. Λήψη απόφασης για θέση της ΠΑΕ σε εκκαθάριση – καθορισμός τρόπου εκκαθάρισης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: