Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Τελειώνει του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιογράφο του εξωτερικού. Απομένει η ανακοίνωση, τονίζει.

«Τελειώνει του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»
Δεν είναι κάποιο μυστικό, απλώς επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο το σενάριο για την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Μπορεί στο τριφύλλι να τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο ο Μαυροβούνιος τεχνικός φαίνεται πως είναι προ των πυλών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Στις πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε, προστέθηκε και αυτή του Ντέιβιντ Πικ. Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Ιβάνοβιτς και τονίζει πως απομένουν ουσιαστικά οι ανακοινώσεις απ' την πράσινη ΚΑΕ για να ολοκληρωθεί το deal.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει καταθέσει τα χαρτιά για να γίνει ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Η επίσημη ανακοίνωση έρχεται», έγραψε σχετικά.





Την Τετάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα και πιθανώς να έχουμε και κάποια ανακοίνωση σχετικά με τον νέο τεχνικό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: